32 millioner avissider er meget at holde styr på, så vi benytter os af forskellige oversigter til at bevare overblikket med. Her følger et par ord om nogle af dem:
På denne side på avisdigitaliseringsbloggen findes der to tabeller. Tabel nr. 1 indeholder de titler, vi har sendt til digitalisering. Tabel nr. 2 indeholder de titler, der er udtaget som mulige kandidater til digitalisering. Bemærk – at selvom en titel står i tabel nr. 2, er det IKKE ensbetydende med, at den bliver digitaliseret.
Når vi sender nye titler af sted til digitalisering, annoncerer vi dem her på bloggen, så hold øje med nye opslag.
Efterhånden som aviserne bliver digitaliseret og godkendt i vores it-systemer, bliver de tilgængelige i Mediestream Aviser.
På denne side kan man se alle de titler, der er tilgængelige i Mediestream. Vi lægger nye avissider i hver dag – i gennemsnit 30.000 sider om dagen – så i begyndelsen af hver måned laver vi en opsamling over de titler og årgange, der er dukket op i løbet af den forrige måned.
Husk – aviser udgivet før 1. januar 1916, kan man frit søge og læse i hjemmefra.
Aviser udgivet efter 31. december 1915, kan man kun søge i hjemmefra. Hvis man vil læse i dem, skal man en tur til Statsbiblioteket, Det Kongelige Bibliotek eller Det Danske Filminstitut.
Tak for opdateringen på dette spændende projekt. Kan du sige om Fredericia Dagblad bliver digitaliseret – og om det bliver i år ?
Med venlig hilsen
Mikael Mauri Frandsen
LikeLike
Velbekomme og tak for kommentaren.
Jeg kan desværre ikke sige noget om, hvorvidt Fredericia Dagblad bliver digitaliseret, men jeg kan tage dit forslag med til den gruppe, der arbejder med at udtage de enkelte titler til digitalisering. Om den bliver udtaget eller ej, kan jeg desværre heller ikke sige noget om. Men jeg lover, at jeg tager den med 🙂
Mange hilsner
Karen
LikeLike